Zenekar

Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: eu_cookie_compliance. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/www/szigetvaron.com/duborgok.hu/includes/bootstrap.inc).

A Dübörgő Wattacukrock a szigetvári Weiner Leó Zeneiskola falain belül alakult. Célja volt, hogy a növendékek megtanulhassanak zenekarban zenélni. Megismerjék a színpadon zajló folyamatokat, mint emberi, mint technikai oldalról. Gersy Károly Döde zenész, zeneszerző és zenetanár vezetésével 2010. novemberében alakult rockzenekar. A rock klasszikusaival kezdve, a repertoárt a mai magyar és külföldi zenekarok slágereivel bővült folyamatosan.

A mára felnőtté vált zenekar fellépések hosszú sorát tudhatjuk magunk mögött. Fesztiválon, falunapon, városi rendezvényeken, szalagavatón, kis és nagy színpadokon volt szerencsénk örvendezteni a közönséget. Magyar Rocklegendákkal és vezető mai zenekarokkal játszottunk együtt, ami mindig nagy élményt ad. Ezekről folyamatosan frissülve, a menük közt klikkelgetve meggyőződhet a látogató!

A zenekart kíséri a technikai stáb. A pécsi FHT Fidó Hang és Fénytechnika és a Global Hang és Fénytechnika segíti a színpadi megjlenésben és megszólalásban. Felső György csapata a mozgókép rögzítést végzi, míg Piros Dorottya a zenekari történéseket kattintja fotóalbumba.

Tagok

Gersy Károly

Gersy Károly

bass, ének, zenetanár
Kiss Bence James

Kiss Bence James

dob
Lukács Dorottya

Lukács Dorottya

gitár, ének
Meszes Zsolt

Meszes Zsolt

billentyű, ének, tag 2015-től
Papp Fanni

Papp Fanni

gitár, ének
Piros Bence

Piros Bence

gitár