JÓ NEKED/LEZMON TURNÉ SZIGETVÁR

Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: eu_cookie_compliance. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/www/szigetvaron.com/duborgok.hu/includes/bootstrap.inc).

TURNÉZÁRÓ SZIGETVÁR

2015.05.02-n A Szigetvári Koncertel lezárult a Jó Neked/Lezmon Turné . A kiválasztott hat baranya, somogy és tolna megyei falvak részesei lehettek annak a koncertsorozatnak, melynek célja az ÉLŐ ZENE eljuttatása, olyan településekre, ahol kis esély van hasonló produkciók megvalósítására. A Dübörgő Wattacukrock pédát állítottak a zeneiskolai oktatás lehetőségének a könnyű zene területén. Népszerű dalok feldolgozásaival mutatták be, hogy miért is érdemes a hangszert kézbe venni a Szigetvári Zeneiskola keretein belül.

Az Ocho Macho Magyarország fékezhetetlen Bandája az országot a sarkaiból forgatja ki, közkedvelt, latinos, pukos, rockzenéjével. A fesztiválokon is népszerű együttes maradandó koncerteket adott  a településeken. A koncertek ingyenesek voltak, lehetőséget adva minden lakosnak a részvételre! Minden helyen fejedelmi vendéglátás és fogadtatás övezte a Zenekarokat! Köszönet SOMOGYJÁD, BÖLCSKE,KÉTÚJFALU, ZÁKÁNYFALU, EGERÁG, PÁLFA ÉS SZGETVÁR!

Vissza a hírekhez