A DÜBÖRGŐ WATT'A'CUKROCK PESTRE MEGY!

Hibaüzenet

User warning: The following module is missing from the file system: eu_cookie_compliance. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/www/szigetvaron.com/duborgok.hu/includes/bootstrap.inc).

Mint tudható a szőke biller Baka lett. Pontosabban valami rangos hadtápos! A lényeg, hogy a Dandár  a Hősök Terén egy szigórúúú bemutató után lazított és a népek megcsodálhatták a Sereg pukkanós óriásaitól a kukucskálós periszkópon át a gázállarcos álcázás minden titkát, kicsik és nagyok bújhattak sátrakba és szórakozhattak a szabadtéri színpad előtt, ahol Szigetvár Hőseit képviselve a Düdörgő Wattacukrock is Koncertet adott, a veszprémi Pezo és a szentesi Kanálgép Rockformációkkal Együtt!  http://www.honvedelem.hu/cikk/43938_harmadszor_is_helyorsegi_tavaszi_szemle

Mint tudható a szőke biller Baka lett. Pontosabban valami rangos hadtápos! A lényeg, hogy a Dandár  a Hősök Terén egy szigórúúú bemutató után lazított és a népek megcsodálhatták a Sereg pukkanós óriásaitól a kukucskálós periszkópon át a gázállarcos álcázás minden titkát, kicsik és nagyok bújhattak sátrakba és szórakozhattak a szabadtéri színpad előtt, ahol Szigetvár Hőseit képviselve a Düdörgő Wattacukrock is Koncertet adott, a veszprémi Pezo és a szentesi Kanálgép Rockformációkkal Együtt!

Vissza a hírekhez